Gastronomija

beach bar
Dobrodošli u
Gurmanski raj Adriatic Wine resorta

Atraktivno, čarobno, nesvakidašnje… Ovo jedinstveno mjesto, posebne energije postat će vaš omiljeni hot spot. Na stijenama, okruženi morem, otkrit ćete pravi mali gurmanski raj. Tu ćete doživjeti ljepotu dalmatinskog sunčanog jutra uz bogat vitalni doručak. Uživat ćete u jelima od domaćih i svježih namirnica, morskih plodova ili ćete se jednostavno opustiti uz omiljeni napitak u predahu od kupanja i sunčanja.

Restoran
Posjetite naš restoran i uživajte u mediteranskim delicijama!

Beach Bar
Opustite se uz osvježavajuće koktele, glazbu uživo i nezaboravnu atmosferu tik do plaže!
Vrhunska vina
Boutique Vinarija Mikuluć
star divider

Vino i maslinovo ulje obilježili su živote Pelješčana i ostavili dubok trag u tradiciji poluotoka. Vrijedne ruke peljeških težaka stoljećima obrađuju zemlju, a na najpristupačnijim terenima nastaju plodni vinogradi koji daju vrhunska vina. Jedan od njih je Postup, poznati hrvatski vinorodni položaj na ulazu u Orebić. Podno Postupa u mjestu Mokalo otvorena je Boutique vinarija Mikulić. Uređena je u stilu dalmatinskih konoba u kojima se oduvijek čuvalo najveće dalmatinsko blago. Tu ćete uživati u čaši vrhunskog Postupa Don Josip, kojeg potpisuje obitelj Mikulić. Osim degustacije, moguća je kupnja vina i maslinovih ulja iz obiteljskih vinograda i maslinika.

Adriatic Wine Resort
Kontaktirajte nas
Želite uživati u jelima našeg restorana, odmarati uz koktele tik uz plažu ili pak okusiti svu raskoš plavca malog, slobodno nas kontaktirajte!