Aktivnosti

Izleti

Posjetite neke od najslikovitijih gradova na Mediteranu: Dubrovnik, Korčulu, Ston ili otkrijte prirodne ljepote otoka Mljeta.

Jedrenje na dasci i kitesurfanje

Zbog svoje specifične vjetrovitosti, mjesta Viganj i Kućište (na Pelješcu) nezaobilazno su odredište zaljubljenika u jedrenje na dasci i kitesurfanje. Udaljeni od Heritage hotela Adriatic samo 7km pružaju nezaboravan doživljaj. Jedrenje na dasci na Pelješcu više je od sporta, to je način života – i to cjelogodišnji!

Mountain biking

Do najvišega pelješkog vrha Sv. Ilije može se doći na mnogo načina. Ipak za istinske zaljubljenike u adrenalin postoji samo jedan način – Mountain Bikeom. Beskrajna i slobodna prostranstva Pelješca prošarana brojnim vinogradarskim i šumskim stazama, iz godine u godinu, privlače sve više adrenalinskih ovisnika.

Planinarenje, hiking i paragliding

Do vrha Sv. Ilije možete, dakako, stići i laganom šetnjicom ili pak nešto bržim treking tempom. Pelješke visoravni toliko su lijepe i bogate florom i faunom da čovjek gore zaista zaboravi na vrijeme. Ako je tako, za one doista najhrabrije, najbrži je put natrag paraglidingom!

Lov

Na zapadnom dijelu poluotoka Pelješca izdiže se vrlo visoko, čak do 961 m N/M
brdo Sveti Ilija, te predstavlja impozantan masiv, uzak i visok.
Pogodna klima i vegetacija omogućuje na tom području dobre uvjete za obitavanje, kako autohtone divljači /zec, jarebica kamenjarka/ i predatora: čaglja, lisice, kune, vrane i dr. pa tako i naseljenih muflona.