Wine Resort Adriatic

Dobrodošli
Adriatic Wine resort
star divider

Turističko odmaralište “Adriatic”, apartmanski hotel kojim upravlja obitelj Mikulić, nalazi se na najzapadnijem dijelu hrvatske jadranske obale, na južnim obroncima poluotoka Pelješca u Mokalu, 4 kilometra istočno od Orebića. Pogled na otok Korčulu nalazi se u sjeni stogodišnjih borova i maslina koje graniče s izuzetnom šljunčanom plažom i kristalno plavim morem. Dobrodošli!

Kameni jedrenjaci
Art resort

Poluotok Pelješac neiscrpan je izvor doživljaja. More, kamen i škrta zemlja kreirali su jedinstvene pejzaže, inspirirali umjetnike i oduševili putnike. Orebić, turističko središte poluotoka, poznat je po svojim kapetanima. Gotovo da nema kuće u mjestu koja nije dala makar jednog moreplovca.

Kameni jedrenjaci, svjedočanstvo su iskonske ljepote i bogate tradicije Orebića i Pelješca. Njihov autor je vaš domaćin, Igor Mikulić. Otkako je otkrio talent klesanja kamena, svaki slobodni trenutak koristi za svoj umjetnički izričaj. Tako je nastala bogata zbirka eksponata koja je svoje mjesto našla na obali mora u Kampu Adriatic Orebic. Kameni jedrenjaci stopljeni su s prirodom, kao da su oduvijek tu.

Položaj wine resorta
Udaljenosti

Restoran: 0 m
Plaža: 30 m
Autobusna stanica: 150 m
Trgovina: 1.5 km
Disko klub: 3 km
Igralište: 4 km

Teniski teren: 4 km
Centar mjesta: 5 km
Banka: 5 km
Pošta: 5 km
Aerodrom: 150 km

Lokacija
Kako do nas?
star divider

Ako dolazite sa sjevera (Zagreb, Split), siđite s autoceste na izlazu Ploče i ukrcajte se na trajekt Ploče – Trpanj. Vožnja od Trpnja do kampa traje pola sata.

Druga je mogućnost vožnja u smjeru Dubrovnika te nakon prelaska granice s Bosnom i Hercegovinom, skretanje desno prema poluotoku Pelješcu. Ne bi trebalo biti problema s prelaskom granice, ali imajte na umu da uz sebe morate imati sve putne isprave. Kada dođete na poluotok, vožnja do Orebića trajat će približno sat vremena.

Dolazite s juga Hrvatske (Dubrovnik) ili iz Crne Gore? Najbliža zračna luka nalazi se u Dubrovniku.Vožnja u predivnom krajoliku trebala bi biti jednostavna i ugodna. Uživajte u dvosatnoj vožnji od Dubrovnika do Mokala!

Partneri
star divider
boutique hotel adriatic croatia full of life hrvatska 365 top camping croatia camping leaders club adac ccu eco plus esif eu